Divin înseamnă prin definiție ceva provenit de la zei, de la Dumnezeu. Figurativ, gama Divin are în componență vinuri cu caracteristici puternice, făcute de oameni pentru zei, sau pentru Dumnezeu.
Gama este creată pentru domeniul Horeca si destinată numai pentu evenimente, întâlniri sau petreceri. În realizarea lor, oenologii cramei Vânju Mare si-au dat silință să creeze licori în care să scoată în evidență terroir-ul deosebit al zonei Vânju Mare si inflența acestuia asupra aromelor soiurilor de struguri .
Puteți degusta aceste vinuri în orice companie si cu orice prilej si vă ve-ți delecta cu gusturile lor deosebite, care vă vor înveseli cu siguranță.
Culoare roșu-rubiniu intens, bine structurat, arome de prune bine coapte și fructe negre de pădure. Un vin catifelat dar corpolent, ce poate fi asociat cu brânzeturi fine, friptură de porc, miel sau deserturi cu ciocolata.
Tipul vinului în funcție de conținutul de zahăr: demisec
Temperatură optimă de servire: 16-18°C
Tărie alcoolică: 13%
Cantitate: 750ml
Aromele intense de fructe roșii de pădure se regasesc în gustul proaspăt și rotund, echilibrat de aciditate si zaharuri. Ideal pentru gastronomie în asociere cu diferite feluri de mâncăruri.
Tipul vinului în funcție de conținutul de zahăr: demidulce
Temperatură optimă de servire: 10-12 °C
Tărie alcoolică: 12%
Cantitate: 750ml
Realizat din struguri roșii de Fetească Neagră, acest vin proaspat, fructat si blând este un companion excelent pentru mancare, indiferent de preferințele culinare.
Tipul vinului în funcție de conținutul de zahăr: demisec
Temperatură optimă de servire: 10-12 °C
Tărie alcoolică: 12,5%
Cantitate: 750ml
Aromele de fructe exotice, mai ales cele de grapefruit și mango, sunt puse în valoare de echilibrul între aciditatea bine temperată și zahărul rezidual. Se asociază cel mai bine cu mâncăruri ușoare de legume cu pește, fructe de mare și carne albă.
Tipul vinului în funcție de conținutul de zahăr: demisec
Temperatură optimă de servire: 10-12 °C
Tărie alcoolică: 12,5%
Cantitate: 750ml