Despre noi

”Numai vița vinului, floarea trandafirului si spicul grâului stau în poarta raiului.” (proverb trac)

Pornind de la această înțelepciune străbună și îmbinată cu multă pasiune și multă muncă, trei investitori români (craioveni, mai precis) au pornit în anul 2001 într-o călătorie fascinantă în lumea viei și a vinului, convinși că această zonă viticolă  este ”inima ţinuturilor vinurilor roşii din România şi nu numai”.

”Am descoperit cu mare bucurie potențialul terroir-ului cât și al oamenilor locului și am preluat din pasiunea unui specialist care și-a dedicat peste 40 de ani acestui domeniu – dl. ing. Nicolae Isuf. Dânsul ne-a împărtășit cu drag tradițiile și poveștile locului și ne-a transmis pasiunea pentru acest domeniu fascinant, astfel încât din ingineri în domeniul electrotehnic și constructori de locomotive, unii dintre noi s-au “convertit” la oenologie.“– spune Ion Gîrniță, acționar majoritar.

La rândul nostru am încurajat și sprijinit generația care vine după noi să-și desăvârșească educația, patru dintre ei fiind absolvenți de studii superioare:

  • oenologie – Florian Stana, șef de cramă
  • viticultură – Marian Anghel, șef producție câmp
  • economie – Daniela Anghel, șef departament financiar
  • farmacie – Elena Olga Ionescu, șef laborator analize

Începând cu anul 2019, compania trece printr-un amplu proces de restructurare, care constă în reducerea patrimoniului viticol la 130 ha, mărirea și modernizarea capacităților de producție atât în vie cât și în cramă.

I sincerely hope this helps you make a website that you can be truly proud of!

Certificări

Confirmarea încadrării în cerinţele standardelor internaţionale a venit odată cu certificarea din 2007 a unui sistem integrat de management de calitate, mediu si siguranţa alimentului.

În prezent, sistemul integrat de management este aliniat standardelor:

  • SR EN ISO 9001:2015
  • SR EN ISO 14001:2015
  • SR EN ISO 22000:2019