Vie Vin Vînju Mare

Bucura

 

Bucura vin Feteasca Neagra demisec

Fetească Neagră – Vin roșu, demisec

Vin din struguri de Fetească Neagră culeși de la ferma Bucura. Arome de prune uscate și fructe roșii de pădure. Se asociază cu mâncăruri de carne roșie și deserturi pe bază de ciocolată.

Tipul vinului în funcție de conținutul de zahăr: demisec
Temperatură optimă de servire: 16-18°C
Tărie alcoolică: 12,5%
Cantitate: 750ml

Bucura vin Rose demisec

Vin rose, demisec

Vin din struguri roșii de Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon culeși de la ferma Bucura. Arome de fructe de pădure proaspete de asociază cu ușurință cu orice feluri de mâncăruri ușoare pe bază de brănzeturi.

Tipul vinului în funcție de conținutul de zahăr: demisec
Temperatură optimă de servire: 10-12 °C
Tărie alcoolică: 12%
Cantitate: 750ml

Bucura vin Rose demisec
bucura-tamaioasa-romaneasca-demidulce

Tămâioasă Românească – Vin alb, demidulce

Vin din struguri de Tămâioasă Românească culeși de la ferma Bucura. Aromele dominante de lime și flori de câmp sunt potențate de echilibrul dintre aciditate si zaharuri. Se asociază foarte bine cu mâncăruri pe bază de carne albă, salate și deserturi cu brânză.

Tipul vinului în funcție de conținutul de zahăr: demidulce
Temperatură optimă de servire: 12 °C
Tărie alcoolică: 12%
Cantitate: 750ml

bucura-sauvignon-blanc-demisec

Sauvignon Blanc – Vin alb, demisec

Vin din struguri de Sauvignon Blanc culeși de la ferma Bucura. Arome de flori de viță-de-vie și soc se asociază bine cu diverse mâncăruri cu fructe de mare sau carne albă.

Tipul vinului în funcție de conținutul de zahăr: demisec
Temperatură optimă de servire: 10-12 °C
Tărie alcoolică: 12%
Cantitate: 750ml

bucura-sauvignon-blanc-demisec