Vin din struguri de Fetească Neagră culeși de la ferma Bucura. Arome de prune uscate și fructe roșii de pădure. Se asociază cu mâncăruri de carne roșie și deserturi pe bază de ciocolată.
Tipul vinului în funcție de conținutul de zahăr: demisec Temperatură optimă de servire: 16-18°C Tărie alcoolică: 12,5% Cantitate: 750ml
Vin rose, demisec
Vin din struguri roșii de Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon culeși de la ferma Bucura. Arome de fructe de pădure proaspete de asociază cu ușurință cu orice feluri de mâncăruri ușoare pe bază de brănzeturi.
Tipul vinului în funcție de conținutul de zahăr: demisec Temperatură optimă de servire: 10-12 °C Tărie alcoolică: 12% Cantitate: 750ml
Tămâioasă Românească – Vin alb, demidulce
Vin din struguri de Tămâioasă Românească culeși de la ferma Bucura. Aromele dominante de lime și flori de câmp sunt potențate de echilibrul dintre aciditate si zaharuri. Se asociază foarte bine cu mâncăruri pe bază de carne albă, salate și deserturi cu brânză.
Tipul vinului în funcție de conținutul de zahăr: demidulce Temperatură optimă de servire: 12 °C Tărie alcoolică: 12% Cantitate: 750ml
Sauvignon Blanc – Vin alb, demisec
Vin din struguri de Sauvignon Blanc culeși de la ferma Bucura. Arome de flori de viță-de-vie și soc se asociază bine cu diverse mâncăruri cu fructe de mare sau carne albă.
Tipul vinului în funcție de conținutul de zahăr: demisec Temperatură optimă de servire: 10-12 °C Tărie alcoolică: 12% Cantitate: 750ml